EMsia Construction Koncept

Povestea noastra

100%

Profesionalism

A pornit de la dorinta de a construi Caminul mult visat... locul care te face sa te simti Acasa... locul care imbina perfect trei beneficii ”calitate – confort - pret corect”.

Astfel am considerat oportuna, formarea grupului Emsia Construction Koncept compus din societati cu capital 100% romanesc cu peste 40 de specialisti din diferite domeni de activitate, care sa poata oferi clientilor toate nevoile intr-un singur loc.

De la formarea grupului Emsia Construction Koncept si pana in prezent, cele trei benefici mentionate au fost cele dupa care ne-am construit activitatea, iar rezultatul consta in zeci de clienti multumiti si multitudinea de recomandari venite din partea acestora.

Misiunea noastra este de a transforma in realitate visurile clientilor nostri legate de casa, respectiv locuinta pe care si-o doresc sau la care viseaza.
 
EMsia Construction Koncept

Despre noi

Dezvoltator rezidential cu o vasta istorie a constructiilor rezidentiale in Bucuresti si Ilfov.

Caracteristicile principale ca si dezvoltator sunt seriozitate si grija fata de client avand o reputatie pentru asigurarea calitatii superioare si a serviciilor impecabile.

Totul este gandit astfel incat sa ai parte de intimitate, confort, spatii pentru musafiri, pentru repaus, dar si spatii pentru depozitare.


Construim dupa cele mai exigente standarde, cu materiale moderne si inovative avand o structura antiseismica.Totul este gandit sa ofere o experienta unica a locuirii prin finisaje de calitate, ferestre generoase cu vederi panoramice si facilitati complete.


AVANTAJE CLIENT:
  • Flexibilitate si personalizare
  • Seriozitate si Siguranta
  • Calitate si Garantie