CONSTRUCTII CASE, VILE SI BLOCURI CU APARTAMENTE NOI.

Cu o experienta vasta in domeniul constructiilor, EMsia Construction Koncept va ofera servicii complete de constructii rezidentiale - case si blocuri.


Caracteristicele principale ca si dezvoltator imobiliar sunt seriozitatea si grija fata de client avand o reputatie pentru asigurarea calitatii superioare si a serviciilor impecabile.

INSTALATII TERMICE, ELECTRICE, SANITARE

Intelegem cerinta clientilor nostri de a avea instalatii durabile si sigure si tocmai de aceea suntem preocupati de calitatea serviciilor oferite.
Instalatii termice: montaj centrale termice de apartament sau vile, instalare calorifere, montaj robineti, montaj tevi cupru, polipropilena, pexal.
Instalatii sanitare: montaj chiuveta, vas WC, cada, cabina dus, baterii, robineti.
Instalatii electrice: montaj panou electric, sigurante tablou, doze, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, executie trasee de cablu.

AMENAJARI INTERIOARE

Emsia Construction Koncept executa servicii complete de amenajari interioare si finisaje pentru apartamente, case, vile. Fie ca este vorba de mici renovari sau lucrari complexe de amenajari si executie, echipa noastra de muncitori calificati iti sta cu placere la dispozitie la orice ora.
Amenajari interioare: finisaje, tencuieli interioare, zugraveli, placari gresie si faianta, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), parchet, izolatii fonice si termice, montat usi.

Venim in sprijinul clientilor cu randari 3D.
Parteneri